Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنظیم حالت زمستانه به تابستانه و تابستانه به زمستانه دو حالت کاملا رایج در پکیج دیواری ها می باشد که تمامی افرادی که از پکیج دیواری بعنوان سیستم گرمایشی خود استفاده میکنند حتما باید جهت تغییر حالت پکیج دیواری خود متناسب با فصل اقدام نمایند. - اخبار بازار -

تنظیم حالت تابستانه به زمستانه و حالت برعکس، یکی از رایج ترین کارهایی می باشد که معمولا تمامی افراد سعی می کنند خودشان دست به اقدام زنند و اصلا کار پیچیده ای نمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی گاهی مصرف کنندگان با اتفاق های جدیدی روبرو میشوند که ممکن است کمی موجب نگرانی آنها شود که در ادامه مقاله سعی داریم با آموزش کاملا تصویری به مصرف کنندگان در جهت رفع عیب دستگاه توسط خودشان دغدغه هزینه اضافی جهت حضور متخصصین پکیج دیواری را برطرف نماییم.

 پکیج بوتان  و ایران رادیاتور دو نمونه از برندهای پکیج دیواری می باشند که استفاده از این دو برند در کشور ما بیشتر از سایر برندها مرسوم می باشد. باید دقت نمایید که مبنای تمامی پکیج ها جهت تغییر حالت زمستانه به تابستانه و بالعکس، یکی می باشد و فقط و فقط در شکل ظاهری پکیج ها مصرف کنندگان دچار سردرگمی می شوند. با این حال سعی ما بر این است که تنظیم حالت دو نوع پکیج بوتان و ایران رادیاتور را بصورت کامل شرح دهیم.

تنظیم دستگاه پکیج بوتان در حالت تابستانه

در تابستان و روزهای گرم سال، تنها استفاده ای که از پکیج گرمایشی میشود، گرم کردن آب مصرفی است. به بیانی دیگر در تابستان، هیچ استفاده‌ای از رادیاتور و سیستم گرمایشی نمیشود. پس در این روزها، بهتر است پکیج را روی حالت تابستانه تنظیم کنید. با این کار، هم در مصرف انرژی صرفه جویی می‌کنید، هم از عمر مفید پکیج کاسته نخواهد شد.

مطابق شکل زیر تنظیم وضعیت پکیج فقط و فقط با تغییر کلید تنظیم حالت تابستانه به زمستانه انجام میشود و درجه تنظیم دمای آب گرم مصرفی را روی هر درجه دلخواهی که مایلید تنظیم کنید.

تنظیم پکیج دیواریبوتان در حالت زمستانه

در فصول سرد سال (دقیقا برعکس مرحله قبل) باید دستگاه پکیج را روی حالت زمستانه قرار دهیم،در فصل سرد علاوه بر آب گرم مصرفی  باید گرمای رادیاتورها را نیز تنظیم کنیم.

برای این کار باید ابتدا با قرار دادن دسته تنظیم دستگاه بر روی علامت رادیاتور( چرخش خلاف عقربه ساعت) که نشان دهنده حالت زمستانی است، پکیج را برای زمستان تنظیم کنید و درجه دلخواه تنظیم فصل سرد را روی هر درجه دلخواهی که مایلید تنظیم کنید.

در این مرحله مشعل پکیج روشن می شود و بعد از رسیدن به دمای تنظیم شده به طور خودکار خاموش خواهد شد.

اما چنانچه دمای دستگاه پایین بیاید، سیستم دوباره روشن می شود تا تا دمای آب رادیاتورها را ثابت نگه دارد.

به منظور ثابت نگه داشتن دمای آب رادیاتورها این حالت روشن و خاموش شدن پکیج ادامه خواهد داشت.

هر زمان دمای رادیاتورها به میزان دلخواه و ثابت برسد، چراغ وضعیت عملکرد شوفاژ به رنگ سبز و دائم روشن خواهد شد و در صورت خاموش شدن مشعل که در نتیجه آب گرم گرمایش و آب گرم مصرفی دچار افت دما می شوند، این چراغ به صورت سبز چشک زن نمایش داده می شود.

بنابر اعلام آمار یکی از  نمایندگی بوتان در شیراز  یکی از سوالات پرتکرار مصرف کنندگان که مربوط به بستن شیر رادیاتورها در هنگام تغییر حالت تابستانه به زمستانه می باشد باید گفت که نیازی به بستن شیر رادیاتورها نمی باشد و فقط تغییر حالت تابستانه به زمستانه کفایت می کند.

تنظیم پکیج ایران رادیاتور در حالت تابستانه

در پکیج ایران رادیاتور یک چرخنده دیگر جهت تنظیم دمای رادیاتور و یا خارج کردن رادیاتور از مدار داریم و تفاوتی که با پکیج بوتان دارد در همین مورد میباشد.

1-ولوم یا دسته مربوط به حالت گرمایش یا شوفاژ را بر روی عدد صفر قرار دهید. در برخی از مدل ها باید ولوم را بر روی حالت تابستانه که عکس شیر آب یا دوش حمام دارد، قرار داد.

                                           

2-ولوم حالت پکیج را بر روی تابستانه قرار می دهیم

3- بعد از تنظیم کردن پکیج در حالت تابستانه نسبت به تنظیم کردن دمای دلخواه دستگاه در این حالت اقدام نمایید.

فعال کردن حالت زمستانی پکیج ایران رادیاتور

1-کلیه شیرهای متصل به شبکه لوله کشی ساختمان ( رفت و برگشت گرمایش و مصرفی ) در زیر دستگاه را در وضعیت باز قرار دهید .

2- شیرهای همه رادیاتورها را باز کنید .

3- با استفاده از شیرپرکن فشار را روی 5/1 یا کمی بیشتر تنظیم کنید .

4- تک تک رادیاتورها را هواگیری کنید .

5- پس از هواگیری فشار مدار گرمایش را ( مجددا ) روی 5/1 بار تنظیم کنید .

6-کلید انتخاب وضعیت ( روی پانل ) را در حالت زمستانه قرار دهید . دمای مورد نظر را توسط کلید مربوطه در روی پانل تنظیم کنید.

و در آخر با بررسی رادیاتورها و شرایط ظاهری پکیج از عدم وجود نشتی آب مطمئن شوید .

نمایندگی ایران رادیاتور شیراز  اعلام داشته که تمامی امور مربوط به تغییر حالت پکیج ایران رادیاتور براحتی توسط مصرف کننده انجام شدنی می باشد. چنانچه مصرف کنندگان در تمامی نقاط کشور در رابطه با تنظیم دستگاه خود با مشکل مواجه شدند می توانند با برقراری تماس تلفنی با این مجموعه مشاوره دریافت نمایند و از پرداخت هرگونه هزینه اضافی جلوگیری نمایند.

همچنین این گروه تاسیساتی با ارائه  کولر گازی گری در شیراز  نسبت به مشاوره در زمینه فروش و کلیه خدمات پس از فروش اعلام خدمت به مصرف کنندگان نموده است.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پکیج ایران رادیاتور مصرف کنندگان پکیج دیواری تغییر حالت پکیج بوتان تنظیم کنید تنظیم حالت آب گرم بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مطالعه نهادی دستگاه‌های ارتباطی- رسانه‌ای ایران نشان می‌دهد، ساختار رسانه‌ای ایران دارای مشخصه تعدد و پراکندگی در نهادهای سیاستی، نظارتی، تنظیم گری و تسهیل گری است. همچنین قوانین و دستورالعمل‌ها در حوزه رسانه و نهادهای رسانه‌ای به صورت مشخص تدوین و تنظیم نشده است. این تعدد و پراکندگی و ابهام در قوانین تا جایی پیش رفته است که قلمرو صلاحیت بازیگران مناقشه برانگیز شده و بعضاً اختلافاتی در قلمرویی یا رهاشدگی‌هایی در بخش‌های مانند خدمات محتوایی- رسانه ای شبکه ملی اطلاعات را ایجاد کرده است.

بر اساس همین رویکرد دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با عنوان «معماری نهادی دستگاه‌های ارتباطی-رسانه‌ای ایران ۱- آسیب شناسی» آورده است که در حکمرانی رسانه بازیگران متعددی شامل سازمان‌ها، نهادها، شورا‌های عالی، دستگاه‌ها ازجمله وزارتخانه‌ها، اتحادیه‌ها، اصناف و بخش‌های خصوصی نقش دارند؛ بدون در نظر داشتن این نقش‌ها و هماهنگی و همکاری تمامی این ساختارها، حل چالش‌های حوزه رسانه ممتنع است.

* نبود نگاه صحیح و تخصصی به موضوع رسانه 

این گزارش توضیح می‌دهد که یکی از علت‌هایی که باعث شده است تا به امروز مشکلات مدیریت رسانه در کشور حل نشده باقی بماند، نبود نگاه صحیح به موضوع رسانه و ارتباطات و توجه نکردن به اهمیت معماری نهادی در برنامه‌ریزی‌ها و بخشی‌نگری است؛ لذا لازم است برای هر برنامه و راهکاری که در بخش رسانه ارائه می‌شود به معماری نهادی حکمرانی رسانه‌ای توجه شده و تحلیل ساختاری آن نیز تهیه شود. در این راستا، بازآرایی و تعبیه نقش‌ها و کارکرد‌های هرکدام از بازیگران در جهت راهیابی به حل مسائل و آسیب‌های فعلی دستگاه‌های ارتباطی-رسانه‌ای الزامی است. 

این گزارش بیان می‌کند که رسانه‌ها همواره در حال تکامل هستند؛ در گذشته هرکدام از رسانه‌های جمعی (روزنامه، رادیو و تلویزیون) در دوره تولد [ظهور]خود با عنوان رسانه مسلط شناخته می‌شدند، اما مدت زمان زیادی از دوره‌های تسلط رسانه‌ای نگذشته است که رسانه جدیدی ظهور پیدا کرده‌اند؛ با تکثر رسانه‌ها، دوره هم‌زیستی شکل گرفت و اکنون با توسعه فناوری‌های ارتباطی، عصر همگرایی رسانه‌ها در حال رقم خوردن است. در این دوره ابعاد همگرایی به همگرایی در حیطه‌ها و لایه‌های مختلف حکمرانی رسانه یعنی سیاستگذاری، قانونگذاری، نظارت، تنظیم‌گری و تسهیل‌گری تعمیم یافته است.

.

* اقتضائات جدید و تحولات در لایه‌های مختلف سپهر رسانه‌ای

در این گزارش آمده است که اقتضائات جدید و تحولات در لایه‌های مختلف سپهر رسانه‌ای، نظریه‌های جدید مدیریت رسانه را از اداره عمومی رسانه‌ها به حکمرانی رسانه‌ها سوق داده است. کم‌وبیش این تغییر و تحولات در ساختار رسانه‌ای کشور‌های مختلف با هدف همگام شدن با رسانه‌ها و کنترل و مدیریت آنها، خود را تغییر داده و شکل جدیدی گرفته‌اند. 

مجموع یافته‌ها منجر به این نتیجه شد که معماری نهادی دستگاه‌های ارتباطی-رسانه‌ای متناسب با تحولات رسانه‌ای حرکت نکرده و این بازماندگی موجب شده است، ساختار‌ها گرفتار اقدامات پسینی و بی‌تأثیر شده و درنهایت مرجعیت و اعتماد به کلیت نظام رسانه‌ای کاهش یابد

* لزوم تغییر و تحول در معماری نهادی دستگاه‌های ارتباطی رسانه‌ای ایران

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش مطرح می‌کند که به‌جهت احصای کارآمدی یا لزوم تغییر و تحول در معماری نهادی دستگاه‌های ارتباطی رسانه‌ای ایران، پس از مطالعه علمی تحولات رسانه ابتدا سازمان‌ها، نهاد‌ها و دستگاه‌های مرتبط با رسانه در قالب سیاستگذاران، قانونگذاران، نظارت‌گران، تنظیم‌گران و تسهیل‌گران با منطق لایه‌های مختلف نظام رسانه‌ای احصا و تفکیک شدند؛ سپس ساختارها، قانون‌ها و اسناد سیاستی جدیدی که از ۱۴ سال اخیر به‌جهت بهبود کارآمدی ایجاد و یا تغییر یافته بود، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.

مجموع یافته‌ها منجر به این نتیجه شد که معماری نهادی دستگاه‌های ارتباطی-رسانه‌ای متناسب با تحولات رسانه‌ای حرکت نکرده و این بازماندگی موجب شده است، ساختار‌ها گرفتار اقدامات پسینی و بی‌تأثیر شده و درنهایت مرجعیت و اعتماد به کلیت نظام رسانه‌ای کاهش یابد.

* اصلی‌ترین چالش‌ها و آسیب‌های احصا شده 

این گزارش ادامه می‌دهد که از اصلی‌ترین چالش‌ها و آسیب‌های احصا شده در ارزیابی معماری نهادی دستگاه‌های ارتباطی- رسانه‌ای ایران مبتنی‌بر لایه‌های سیاستگذاری، قانونگذاری، نظارت‌گری، تنظیم‌گری و تسهیل‌گری، می‌توان به این دسته از عناوین اشاره کرد: خطای عدم اتصال عناصر درونی معماری نهادی دستگاه‌ها و بی‌توجهی به سایر نقش‌ها، تشکیل دستگاه‌های موازی در سلسله‌مراتب ساختاری در منطق دوگانه‌ی حاکمیتی- دولتی، معماری نهادی واگرا‌گونه و مبتنی‌بر مفاهیم منسوخ رسانه‌ای دستگاه‌های ارتباطی- رسانه‌ای، عدم تعریف مرزبندی شده سلسله‌مراتب و وظایف متقابل دستگاه‌ها و تولید یک ساختار خارج از منطق هم‌بستگی و هم‌افزایی، عدم توجه به جایگاه مردم در اداره رسانه، عدم توجه به تکامل رسانه‌ها و تغییر قوانین رسانه متناسب با تحولات، تعدد و عدم تفکیک وظایف و حیطه نظارتی نظارت‌کنندگان در سطوح مختلف و درنهایت عدم ضمانت اجرایی نظارت‌کنندگان در روند فعالیت‌های دستگاه رسانه، توسعه ناموزون بال‌های هنجاری و نهادی تنظیم‌گری رسانه در نبود چارچوب ارزیابی قانونی واضح و مشخص، عدم تعریف سازوکار‌های واضح و عادلانه تسهیل‌گری.

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • چرا ارتش‌ها نمی‌توانند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • چرا ارتش‌ها نمی‌تواند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران
  • نمایندگی تهران پکیج بوتان کجاست؟
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ◄ برگزاری نشست تخصصی الزامات ساماندهی تنظیم گری ریلی در کشور؛ 18 اردیبهشت
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان